LaboLokaal: Combinatiejobs

diverscitysologemeentebordv2.png

Een hele tijd geleden lanceerden we een oproep rond ‘combinatiejobs’. Besturen schreven toen in voor combinatiejobs buitenschoolse opvang-onderwijs of combinatiejobs in de publieke zorg. Toen werden we overvallen door de coronapandemie en hebben we dit project even in de koelkast moeten steken. Inmiddels hebben we samen met Acerta en Ginkgo een mooi programma in mekaar gestoken waar we jullie graag voor uitnodigen! 
 

We voorzien 4 groepen van ongeveer 10 besturen. 
 

 • 2 groepen voor combinatie BKO-kleuteronderwijs (traject 1 en 3)

 • 2 groepen voor combinatie in de zorg (traject 2 en 4)

De trajecten bestaan inhoudelijk uit hoofdzakelijk dezelfde sessies (de trajecten BKO-kleuteronderwijs bestaan uit 1 sessie meer dan de trajecten combinatie in de zorg). De data van de verschillende sessies zijn bij elk traject verschillend. 

 

Mogen we vragen om hieronder een keuze te maken en jullie inschrijving te bevestigen! Wanneer je hieronder op de groene knop 'inschrijven drukt' krijg je eerst een overzicht van alle data en sessies. 

Gelieve slechts 1 maal in te schrijven per bestuur (je kan op het moment van inschrijven collega's toevoegen aan de inschrijving). 

 • LaboLokaal - Combinatiejobs - Traject 3 BKO-onderwijs
  RSVP gesloten
  do 17 jun.
  Digitaal + live afsluitende studiedag
  17 jun. 13:30
  Digitaal + live afsluitende studiedag
  Traject bestaande uit 13 digitale sessies (van een halve dag) en 1 live afsluitende studiedag op 22 november. Startdatum 17 juni 2021.
 • LaboLokaal - Combinatiejobs - Traject 4 Publieke zorg
  di 22 jun.
  Digitaal + live afsluitende studiedag
  22 jun. 13:30
  Digitaal + live afsluitende studiedag
  Traject bestaande uit 12 digitale sessies (van een halve dag) en 1 live afsluitende studiedag op 22 november. Startdatum 22 juni 2021.
diverscitysologemeentebordv2.png
 • Facebook
 • LinkedIn Social Icon
 • Twitter